Respuestas

2011-11-18T22:29:25+01:00

t = 15 min = 15 *60 s = 900 s

s = 720 m

s = 10,8 km = 10800 m

t = ?

 

V = s / t

V = 720 m/900 s = 0,8 m/s

 

V = s / t

V * t = s

t = s / V

t = 10800 m /0,8 m/s

t = 13500 s

t = 13500 s /3600 s = 3,75 h = 3 h 45 min